Bottle&Can – farverig øl-webshop i absolut topklasse

ANNONCE // Vil du have frække øloplevelser, farverige dåser og en garanti for, at øllene er danske og er absolut bedste kvalitet? Så tjek webshoppen Bottle&Can ud, som de seje drenge fra Gastromand står bag. Jeg købte lidt ind for nylig herinde og fik mig en stak øl i topklasse, som jeg har nydt her i en tid, hvor fornøjelserne eller ikke står  i kø.

Indlægget er en annonce, udgivet i samarbejde med Bottle&Can

Jeg elsker at drikke øl, men jeg glemmer ofte at købe gode øl ind. Det er nok fordi, jeg mest af alt er en vin-mand, der oftest drikker øl i sammenhænge, hvor smagen spiller en mindre rolle. Men det tror jeg da egentlig, at jeg skal til at lave om på. Jeg har nemlig været på øl-indkøb i den forryge danske øl-webshop Bottle&Can, hvor alle de øl, jeg købte var i absolut topklasse og gav mig lige så store oplevelser som gode vine.

Bottle&Can er en webshop, der udelukkende sælger øl på dåse fra danske mikrobryggerier. Bag denne herlige butik står gutterne fra Gastromand.dk (som jeg i øvrigt også er begyndt at levere lidt indhold til i ny og næ), og de har samlet alle mulige frække dåser fra kvalitetsproducenter rundt om hos de små bryggerier i det danske land.

Smagekasser, der lader dig gå på opdagelse

En mega cool ting ved Bottle&Can er, at de tilbyder forskellige smagekasser. Vil du fx prøve forskellige IPA’er, så er det bare at kaste sig over Pale Ale Power-kassen. Eller vil du se, hvad et bestemt bryggeri kan, så prøv en kasse, som fx ToØl-bundle.

Det er en fed måde at smage lidt forskelligt.

Udvalget skifter hele tiden, så de kasser, du køber i dag, de er måske forsvundet i morgen. Det gør det oplagt hele tiden at gå på opdagelse i det farverige øl-univers.

Tre forskellige smagekasser hjem til mig

Jeg selv købte tre forskellige smagekasser – Fruity & Sour, Pale Ale Power og Crisp & Bitter-kasserne – som sendte mig ud i opdagelsesrejse af IPA’er og sure øl. 

Og det var en stor oplevelse at smage de her lækre sager. Der var en hel syndflod af cremede ipa’er, der havde præcis den frugtighed og bitterhed, som jeg holder allermest af. Og der var sure, spændende øl, blandt andet en fræk sag med blåbær, der viser, hvor mangfoldig ølverdenen kan være.

Øllene er ikke billige hos Bottle&Can, men de er alle pengene værd. Vi taler ikke om kedelige standard-øl, langt fra. Vi taler om brygger-kunst på højt niveau, og det vil jeg gerne betale for.

Perfekt til nytårfesten

Jeg selv nød alle øllene stor stil. Jeg drak dem løbende som afslapning efter travle arbejdsdage, og her fungerer det altså perfekt med en øl, der er smagsmæssigt på niveau med en god flaske vin.

Og det er det, jeg tror, at jeg vil bruge Bottle&Can til i fremtiden: At købe en god række forskellige øl, som jeg så kan nyde som fx apperitif inden mad eller eftre arbejde – eller måske endda til maden.

Nu er der jo i ævrift også snart nytår, så mon ikke der også skal en bestilling afsted til lidt lækre øl til nytårsfesten (som pga. corona bliver en meget lille omgang i år – men derfor skal der ikke mangle noget, hvad kvaliteten angår).

Og kan du ikke vente til nytår, så kunne nogle af disse frække sager jo også ryge på julebordet – eller bare som trøst her i en trist corona-tid. Især fordi de kære små mikrobryggerier også har brug for lidt kærlighed og salg her i den kedelige tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier