Om Mikkel Bækgaard

Restaurant Pasfall - Mikkel Bækgaards Madblog-5
Mad og madlavning er en af mine store passioner. Og mad er mere end blot god smag og det at blive mæt. Mad er æstetik, oplevelser og måske endda kunst.

Derfor skriver jeg om mad. Fordi jeg vil lære andre om den skønne verden, der gemmer sig i gastronomien. Og fordi jeg elsker at formidle og inspirere.

Udover at drive dene madblog er jeg også professionel madskribent, kommunikationsrådgiver og webkommunikatør. Jeg skriver artikler til Jyllands-Postens søndagssektion hver uge samt af og til flere magasiner, bl.a. magasinerne Mad&Bolig og Smagogbehag – både nyhedsstof og længere artikler.

Jeg driver firmaet mikkelbaekgaard.dk, hvor jeg, udover at skrive om mad, også laver diverse tekstforfatteropgaver, kommunikationarbejde og hjemmesider.

Læs mere om mit arbejde som tekstforfatter, madskribent, kommunikationsrådgiver og webkommunikatør.

Jeg er gift med Line og far til Agnes på fire år og Albert på to år.

Kontakt

Mikkel Bækgaard
Tinghusevej 63
3230 Græsted

Tlf: 50 56 33 90

mikkel@mikkelbaekgaard.dk