Fed madskribent-tjans for Jyllands-Posten – første gang om luksusbrunch

JP Weekend-3.jpg

I dag er en ret fed dag. For her udkommer første udgave af Jyllands-Postens nye weekendtillæg, JP Weekend.

Og hvad er det fede så i det? Jo det er såmænd, at jeg har skrevet en artikel hertil. Og endnu federe, at det bliver jeg ved med at gøre de næste mange søndage.

Jeg har nemlig fået en mega fed freelancetjans med at skrive tillæggets madsider hver uge. Så her får jeg lov til at skrive om luksusmad, restaurenter, tendenser og alt muligt andet sjovt fra den gastronomiske verden.

Her i første udgave er jeg gået ombord i et par omgange luksusbrunch og skriver om, hvordan morgenmaden ser ud, når den får max. gas på bl.a. Nimb Hotel og Hotel d’Angleterre. Det indebærer østers, champagne og trøfler. Slet ikke værst.

Hvad de næste søndage byder på, skal jeg selvfølgelig ikke løfte sløret for endnu. Men du kan jo købe avisen og se, hvad jeg serverer 😉

JP Weekend-2.jpg

JP Weekend.jpg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *