Jeg er i Mad&Bolig

20121212-215614.jpg

I morgen er stor dag – altså sådan i et lille perspektiv. Der udkommer magasinet Mad&Bolig, og det har jeg skrevet indhold til. Fra og med dette nummer er jeg nemlig fast leverandør af små notitser til MadMekka, som er magasinets små nyheder og tips om mad.

I dette nummer har jeg kun skrevet to noter – om østers og en såkalt slow juicer. Men i de kommende numre kan du læse mange flere noter forfattet af undertegneden. Det er en hyggelig tjans, som jeg er rigtig glad for at have fået.

Læs mere Mad&Bolig på magasinets hjemmeside

20121212-215638.jpg

2 svar til Jeg er i Mad&Bolig

 • La Cucina Nada skriver:

  Godt gået, Mikkel!
  Desværre er bolig delen i det magasin ikke lige noget der inspirerer mig, så det er ikke et af dem jeg køber. Men jeg vil da lure i det når jeg dribler en tur på biblioteket, for dine skriblerier på tryk, dem skal jeg da se 😉

  Tillykke med tjansen,
  og rigtig glædelig jul,
  Kh La Cucina Nada

 • Mikkel skriver:

  Hej Nada

  God tur på biblioteket. Men vent evt til næste nummer, hvor jeg har mere end to notitser i 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier