Mikkels Madblog blandt Danmarks bedste

Mikkels Madblog er simpelthen en af Danmarks bedste gourmetblogs. I hvert fald i følge websiden Du Glemmer Det Aldrig, der har spurgt deres brugere om, hvilke blogs, de synes bedst om. Det er jeg dælme stolt af.

Det er ikke hver dag, der regner hæderbevisninger ned over denne blog, som jo egentlig mest af alt er et hobbyprojekt ved siden af alt min freelancearbejde som mad- og rejseskribent. Men her den anden dag skete der alligevel noget, der gjorde mig glad: Der kunne websiden Du Glemmer Det Aldrig fortælle, at min blog er af landets fem bedste blog, hvad angår gourmet.

De har spurgt deres læsere om, hvilke blogs, de synes om. Og her er  nærværende blog åbenbart en af dem, der er bleve nævnt af læserne.

Argumentet lyder blandt andet:

“I det hele taget er Mikkels Madblog en god blanding af appetitlige hverdagsretter og store michelinmundfulde men begge dele fortælles i et sprog, der gør det let at forstå. Opskrifterne er ambitiøse, men som læser bliver du guidet hele vejen, og der er tid nok til at gå i detaljer med opskrifterne, så du ikke blot sidder med nogle flotte billeder og kringlede sætninger, men faktisk bliver taget helt med ind i smagenes verden; beskrivelserne af, hvorfor den vin er god til den ret, hvorfor der skal kardemomme i her eller tilføjes en karamelsauce der for at fuldende en dessert er nemlig en af bloggens klare styrker.”

Det gjorde mig rigtigt glad, især fordi de andre fire gourmetblogs, som også bliver nævnt er nogle af mine yndlingsblogs – og drevet af folk, jeg virkelig godt kan lide, og som jeg virkelig respekterer. Så tak for æren, jeg føler mig virkelig i godt selskab der. Så tillykke til jer andre også – også i de andre kategorier.

Læs hele artiklen hos duglemmerdetaldrig.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *