Konkurrencen er overstået: Vind et nytårs-party-kit fra ODDKA

Vind et nytårs-party-kit fra ODDKA

N.B. Konkurrenen er overstået og vinderen er fundet.

Den heldige vinder blev Helle Bøgebo. Stort tillykke og tak for de andre bidrag i konkurrencen.

Som optakt til nytåret har jeg udviklet to nye, festlige cocktails lavet på Pernod Ricards nyeste kration, ODDKA,  som er festlige vodkavarianter med skæve smagsnuancer. Disse kan du selv få muligheden for at stifte bekendtskab med og måske endda afprøve mine cocktailopskrifter. Du kan nemlig vinde et party-kit fra Oddka med flere flasker glad sprit og lidt sjov til nytårsfesten, hvis du skriver en kommentar til dette indlæg.

Se opskrifterne på mine to cocktails Cucumber Pasture og Apple Tart Walnut Ginger Fusion

Vind

Pernod Ricard har været så venlige at udlodde et party kit til en glad læser på denne blog. Party kittet indeholder:

 • 3 flasker ODDKA-flasker med varianterne Fresh Cut Grass,  Apple Pie og Electricity
 • Shotglas
 • Moustache-sugerør
 • Opskrifter på ODDtails
 • ODDKA blue butterflies
 • Isspand
 • Moustache-bordskånere
 • Minibrochure med opskrifter på ODDtails

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar i kommentarfeltet her under. Her skal du skrive, hvilken drink, du glæder dig til at drikke nytårsaften og fortæl gerne om hvilke traditioner, der evt. er forbundet med den. Husk også at skrive din e-mail-adresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Sidste chance for at deltage er på fredag d. 20. december 2013.

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen!

24 kommentarer

 1. Jeg drikker kun bobler nytårsaften. Det har været en tradition i mange år, og den eneste aften på året jeg nyder disse. Jeg er en trolig øl-nørd, så det er ofte maltboblerne som er i glasset på årets andre dage, men når vi springe ind i det nye år, så skal det være med bobler af en slags drue-ophav. Og så ikke andet den aften. Kun cava, champagne, proscecco eller lign. Og så bare med lidt lækre snacks til. Ikke noget tungt mad. Mine unger gider alligevel ikke at sidde så længe, så i deres ånd skal alt være snack-mad. Og der passer bobler jo ekstra godt.

 2. Jeg glæder mig mest til at åbne en flaske rødvin, der har stået i reolen alt for længe. Jeg har aldrig været den store rødvinsdrikker, men vil meget gerne lære det, og det er missionen nytårsaften!

 3. Mikkel, på trods af Oddka-temaet, bør du komme med eksempler på, hvordan de kan tackles “virgin”-style, for alle os, you inclusive, der bliver vækket flere gange i løbet af natten til den 1. januar… og jeg mener ikke af fyrværkeri. Kan det forøvrigt holde sig, sådan noget Oddka, sådan indtil vores børn flytter hjemmefra (+/- et par år)?

 4. Udover selvfølgeligt uanstændige mængder bobler, så tror jeg måske også der bliver plads til en lille Old Fashion. Det er lidt en voksen drik. Den kommer nok til Dronningens nytårstale – Eller faktisk minutterne op til. Det er det man som gammel garder glæder sig mest til. Og selvfølgeligt håber at de laver fejl, så man kan stå og kloge sig.
  /Thomas

  • Il se trouve qu’il m’arrive tres souvent de travailler dimanche et jour féries donc votre remarque ne s&;suuorappliqqe pas à moi. Ensuite je dis bien que le travail dominical doit être extrêmement encadré pour être accepté (salaire double, recup etc) ce n’est pas endiabolisant le débat qu’on trouvera les solutions qui conviennent à tous

 5. Det er efterhånden velset at servere coctailen “French 75” hjemme hos os. Det er nytår – så naturlivis er der en god champange i. Det er en helaftensdrink, så når Dronningens skål er overstået, behøver man ikke gemme resten af flasken til midnat – Den ryger i drinken, der kan pimpes mellem retterne for at klare ganen. At den har en historie relateret til en 75mm revolver, er så meget bang-bang, at man næsten ikke behøver nytårskrudtet. En rigtig nytårsdrink.

 6. Jeg må indrømmer at jeg også mest er, til bobler og så lige efter at man er hoppet ned fra sofaen… Man er vel stadig et barn inden i 🙂

 7. Jeg glæder mig til at drikke bobler – det er efterhånden en tradition, at champagne i glasset hele natten fører til dans på bordet;-)

 8. Hmmm lidt god rødvin til maden, lidt mojitos efter maden, måske lidt kærlighed på glas aka White russian og champagne kl. 24 kommer vi vel heller ikke udenom – damn det tyder allerede nu på det bliver en hård aften 😉

 9. Jeg drikker også helst champagne til nytår, gerne hele dagen! Skal der drikkes cocktail efter maden, skal det være helt klassisk dry martini ( gerne med hendriks gin og agurk), Old fashioned eller moscow mule. Hvis det er cocktails til maden, vil jeg (alt efter menuen) foretrække margaritas

 10. jeg elsker rom og cola , men når jeg er sydpå er det de exotiske dinks ,, champagne til nytår er et must ,,

 11. I respekt for vodka-temaet vil jeg gerne kværne nogle White Russians – men ikke for mange eller i hvert fald ikke for hurtigt. De er lidt nogle snigere, hvor alkoholen bliver liggende lidt i mavesækken og venter på at bryde gennem mælkefedtet…
  Alternativt – eller som supplement – kunne det jo også være Cosmopolitans… De er gode både at varme op på og lukke ned på 🙂

 12. Jeg ser frem til at drikke en vodka, hindbærsirup og cola drink.
  På ingen måde verden bedste drink, men jeg var for nogle år siden i Polen en weekend med halvdelen af det selskab vi bliver til nytår, så at drikke den bringer gode minder frem.

  Derudover står den på bobler.. og hvis jeg finder måske en lidt mere fancy drink

 13. Jeg glæder mig til at drikke vores traditions-vellkomst-drink!
  Det er champagne/asti med lidt hindbærgrenadine og en smule gin. Det smager fantastisk og sætter altid gang i festen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *