Læs mig i Mad&Bolig

Det sidste halve års tid er jeg sprunget ud som professionel madskribent. Det har blandt andet resulteret i, at jeg har oprettet mig eget firma (mikkelbaekgaard.dk) og er blevet fast freelanceskribent for magasinet Mad&Bolig, hvor jeg til hvert nummer skrive note- og nyhedsstof til sektionen MadMekka.

De første fire numre af Mad&Bolig fra i år leverede jeg ca. en tredjedel af noterne i MadMekka. Men fra nr. 5, som netop er udkommet, har jeg leveret størstedelen af noterne, der handler om nye produkter, trends, grej, restauranter og sæsonens råvarer.

2 svar til Læs mig i Mad&Bolig

 • La Cucina Nada skriver:

  Hej Mikkel.

  Det har jo simpelthen fået mig til at købe magasinet – et magasin der ellers ikke lige er i mig, da boligdelen ikke falder i min smag. Men der er nu nogle ret fine opskrifter denne gang, og så er der jo dine skriblerier …

  Godt gået!

  Mvh Nada

 • Johnd505 skriver:

  Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Bless you eabebakefefe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier