Det er altid en stor tilfredsstillelse at bruge sine rester til ny og lækker mad. Det oplevede jeg fx her den anden dag, da en halv rød bøf blev hovedpersonen i en dejlig salat sammen med bl.a. frisk mozzarella, rød spidskål og en dressing lavet på sesamolie og soja.
Især dressingen løftede denne salat og fik det hele til at spille virkelig godt sammen. I selskab med det kolde røde oksekød, osten og de sprøde elementer fra rå løg, spidskål og agurk gav denne dressing en intens umamismag, som gjorde det hele ekstra rart at have med at gøre.
Kødet og osten gjorde desuden, at det var en salat, der fungerede godt som en mættende frokostret.
Sådan laver du dressing med sesam og soja
3 spsk sesamolie
1 spsk sojasauce
1 spsk balsamicoeddike (eller citronsaft eller anden eddike)
1 tsk sukker
Peber
Bland alle ingredienserne i en dressingshaker. Ryst det godt sammen og hæld det over salaten.
Sådan laver du salaten med koldt oksekød og mozzarella
Selve salaten er ligetil at lave og kræver ikke den store opskrift. I denne udgave brugte jeg ud over det rå oksekød og mozzarellaosten (brug hvad du nu lige har) alm grøn salat, løg, agurker, cherry-tomater, agurk og rød spidskål.
Skær kødet i tynde skiver og bland det hele sammen med dressingen.
coursework average calculator coursework computer science
coursework or course works coursework in marketing
coursework paper
coursework support
coursework paper
coursework vs thesis masters jd coursework coursework examination coursework in academic writing
coursework plagiarism checker coursework student coursework ne demek coursework types
coursework format quantitative coursework examples
creative writing coursework https://coursework-expert.com
2intrude
custom coursework writing https://brainycoursework.com/