Mikkel Bækgaards Madblog tager på Roskilde

roskilde-mad - Mikkel Bækgaards Madblog

Er I derude?! Jep, det er vi, når Mikkel Bækgaards Madblog i dag drager mod dyrskuepladsen i Roskilde for både at høre høj rockmusik og spise dejlig mad. Og god mad er lige det, man kan få nu om dage på festivalen, hvor man de senere år har satset mange ressourcer på dels at høje den generelle madkvalitet på festivalen, og dels sat en masse sjove og anderledes mad-events i søen.

Jeg skal selv deltage i festivalens foodwalk på lørdag, hvor jeg sammen med en række andre søde madbloggere og -journalister bliver vist rundt og hører en masse om festivalens mange madinitiativer. Vi skal blandt andet smage på kaffekoen, se den nye spændende food court og spise frokost i backstagekantinen, hvor også de store stjerner indtager deres mad.

Generelt ser jeg frem til i år at gensmage Claus Meyers fantastiske flæskestegssandwich, at besøge den nye food court, hvor de satser nyt og spændende på maden, og på at smage på de mange sjove madboder, der er skudt frem. Jeg er desværre ikke tilmeldt nogle af de sjove events, hvor man kan være med DM i Grød, smage på Lolland Falster eller deltage i Food Jam.

Efter festivalen skal du nok få en længere reportage, men indtil da kan du følge med på bloggens instagram-profil eller på Facebook-side, hvor du kan se billeder og få små tips undervejs.

Ellers vil jeg også opfordre dig til at downloade festivalens mad-app Appetizer, der både findes til iOS og Android.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *