Skal jeg være Danmarks næste Masterchef?

Her til foråret kører TV3 endnu en sæson af deres succes-madprogram Masterchef. I den forbindelse har almindelige danskere nu chancen for at stille op og deltage.

Det har jeg tænkt mig at forsøge, og jeg har derfor meldt mig til programmet. Men om jeg kommer med er langt fra sikkert. Man skal igennem en række castings, så programmet får de helt rigtige deltagere, der kan sikre godt og underholdende tv.

Men der er en genvej, som jeg selvfølgelig gerne vil prøve at benytte mig af. TV3 har nemlig lavet en afstemning på Facebook, hvor man kan stemme på de tilmeldte – og de to tilmeldte, der får flest stemmer går direkte til en såkaldt tv-casting.

Så var det ikke noget for netop dig, at gå ind på Facebook og stemme på mig.

Stem på mig her (du skal “like” siden for kvik-køkkener, før du kan afgive din stemme – men du kan bare “unlike” den igen bagefter)

4 kommentarer

  1. Hej mit navn er Susanne. Jeg ville rigtig gerne være med i Masterchef. Fordi jeg har fået ros for at lave mad af mange og så tænke jeg at jeg måske var god nok til at komme med i Masterchef.

  2. Hej Susanne

    Det var i hvert fald rigtigt sjovt at være med. Men det er et år siden nu, at TV3 sidst kørte Masterchef for amatører, og jeg ved ikke af, at de har tænkt sig at køre endnu en omgang. Desværre.

    Vh
    Mikkel

  3. når okay hvis du høre noget om at der kommer noget nyt i det her år skriver du så ikke lige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *