Den portugisiske ø Madeira, ud for Marokko, er et paradis med smuk natur og god rustik mad. Her få du fx hvidløgsbrød lavet med sødekartofler, sabelfisk med bananer og møre grillspyd.
I sommer besøgte jeg øen, og det kan du læse om i det nummer af magasinet Mad&Bolig, der udkommer i denne uge. Hertil har jeg skrevet en syvsiders artikel med guide til gastronomien på øen og et par gode opskrifter fra det særlige Madeira-køkken, der trækker inspiration fra både Middelhavet og eksotiske egne i Afrika og Caribien.
Jeg også taget billederne til artiklen og springer derfor med denne også ud som magasinfotograf.
Great post Thank you. I look forward to the continuation. qvc3
Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing!
Thank you for great information. I look forward to the continuation. https://no19butik.com/
There is some nice and utilitarian information on this site https://farmasiucretsizuyelik.com/