Stem på mig i DM i Hverdagsmad

To af mine opskrifter er med i opløbet om at blive Danmarks bedste hverdagsret. Og i denne uge, kan man stemme på kategorien EGO, hvor den ene ret er med.

Lige nu kører der en sjov konkurrence: DM i Hverdagsmad. Konceptet går ganske enkelt ud på at sætte fokus på hverdagsmaden, og kåre de bedste hverdagsretter i en række kategorier, som fx retter til singler, retter til par og retter til mange.

Jeg indsendte tidligere på året en række opskrifter til konkurrencen, og nu er jeg så heldig, at to er disse er gået videre i konkurrencen. Den ene i kategorien EGO og den anden i kategorien PAR.

Over de næste par uger bliver de forskellige kategorier sendt til afstemning på Facebook og pr sms, hvor helt almindelige danskere kan stemme på deres favorit-hverdagsret i de enkelte kategorier. I denne uge gælder det kategorien EGO, hvor min ret ‘Knuste bagekartofler med soltørrede tomater og svampe’ deltager som en af de i alt ti udvalgte opskrifter.

I næste uge gælder det så kategorien PAR, hvor en anden af mine opskrifter deltager (men det vender jeg tilbage til).

Hvis du vil stemme på min ret, skal du gå ind på DM i Hverdagsmad og stemme på opskrift nr. 6. Det kan du enten gøre via et link til Facebook, eller ved at sende en sms til SMS til 31 623 623 med teksten ‘EGO9’ (også selvom det er nr. 6 på listen).

Det er i øvrigt en stor ære at have hele to opskrifter med i det spændende opløb, for det er virkelig nogle lækre opskrifter, der gemmer sig i konkurrencen.

Se listen over de ti opskrifter i EGO-kategorien – det er her, du kan stemme

Se selve opskriften – her kan du ikke stemme på den, men kun ‘like’ den på Facebook

Dette er mit originale billede til opskriften med knuste bagekartofler, ristede svampe og soltørrede tomater.Dette er mit originale billede til opskriften med knuste bagekartofler, ristede svampe og soltørrede tomater.

15 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *