Tivolis nye food hall: Gode takter, men også lidt for mange kæder

Tivoli Food Hall

På det kedelige hjørne ved Tivoli, der hvor Hard Rock Café lå, har København nu fået endnu en foodhall, fyldt med lækre små spisesteder. Mit førstehåndsindtryk er godt, men det er lidt kedeligt, at det mest er gamle kendinge som Gorm’s, Letz Sushi og den slags, der har slået sig ned i den nye food hall. Mest interessant synes at være Kadeau-folkenes take på grillbar-mad.

På fredag åbner så småt Tivolis nye food hall, der er tiltrængt skud kvalitetsfastfood til både den gamle have og til hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade i København. Det er et projekt, som Tivoli har haft ønsker om i over 15 år, og nu er tiden så endelig kommet til, at det er blevet en realitet.

I dag fik pressen så adgang, hvor vi frit kunne gå rundt og smage på maden ved alle de 16 stader, der har lejet sig ind i den hyggelige hall. Og der er bestemt gode ting at komme efter – både hvis du er sulten Tivoli-gæst, der ikke gider alt det kedelige fat food, du ellers kan få i Tivoli, eller de lidt dyrere restauranter derinde – og også hvis du bare er sulten og er i nabolaget, for det kræver ikke billet til Tivoli at komme ind i food hallen.

Helt generelt er min oplevelse positiv. Maden smager godt og er generelt fornuftigt prissat, hvor man kan blive mæt og få noget at drikke for en 100-mand. Og der er masser af kvalitet, god vin og cocktails til de mere krævende. Og det er fedt. 

Jeg synes dog, at det virker lidt kedeligt, at rigtig mange af staderne er allerede kendte koncepter fra byen. Blandt staderne finder man Gorm’s Pizzaer, sushi fra Letz Sushi, Ricco’s kaffe og Chicks by Chicks (i øvrigt et af mine yndlingssteder i byen). De laver alle gode ting, men det kunne være fedt, hvis man havde satset på noget nyt.

Bevares, der er også nye ting i hallen, men hvorfor skal man spise pizza ved Gorm’s ottende sted, når man kan gøre det så mange andre steder – også selvom Gorm’s pizzaer sådan set er hæderlige (selvom de var bedre i gamle dage, da han kun drev skønne Magstræde 16).

Mest interessant fandt jeg Kadeau-drengenes Bobbabella, hvor de kaster sig ud i at lave grillmad, inspireret af 80’ernes grillbarer. Her får du en burger, fritter og shawarma – også selvom der ikke var shawarma, der hvor jeg voksede op i 80’erne. Det hele er tilsat kvalitetsråvarer og fermenterede ting som rødbeder. Spændende og velsmagende, men hvor er spillemaskinerne, som var en vigtig del af 80’er-grillbaren for mig.

Her er lidt indtryk fra stedet, skudt som dårlige mobilbilleder.

Tivoli Food Hall-11

Mikrobryggede øl, masser af gin og forskellige ret gode og snaskede toast. Ikke dårligt, sket ikke den syndige dessert-toast med banan og Nutella.

Tivoli Food Hall-10

Allestedsnærværende Cocks n’ Cows er også at finde med deres virkeligt gode burgere.

Tivoli Food Hall-9

Fin stemning, synes jeg.

Tivoli Food Hall-8

Tivoli Food Hall-7

Kadeau-drengenes take på en burger – bemærk det smukke røde indre.

Tivoli Food Hall-6

Lidt fransk charcuteri hos Le Petit Vinbar.

Tivoli Food Hall-5

Hindbærsnitter og andet godt bagværk hos Brødflov. Virkelig god ølkage, de laver – især med smør på.

Tivoli Food Hall-4

Mere bagværk a la brødflov.

Tivoli Food Hall-3

Turister – og os andre – elsker smørrebrød, så det kan du også få.

Tivoli Food Hall-2

Gode baos hos Kung Fu Street Food.

18 kommentarer

  1. Everything what you want to know about pills. Some trends of drugs.
    stromectol order
    drug information and news for professionals and consumers. Everything what you want to know about pills.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *